Contact

Neem contact op met een van onze consulenten

IN VERBAND MET JAARLIJKS VERLOF IS HET HUURTEAM EINDHOVEN MINDER GOED TE BEREIKEN VANAF 2 MEI 2023 TOT EN MET 21 MEI 2023

We zijn wel nog bereikbaar via ons email adres en het blijft mogelijk om contactformulieren in te vullen. Echter, de wachttijd kan langer zijn dan dat u van ons gewend bent. We komen binnen een week terug op uw vraag.

Je kunt Huurteam Eindhoven op verschillende manieren benaderen. Wil je een algemene vraag stellen of een vraag met hogere urgentie, vul dan ons contactformulier in en een van onze consulenten neemt snel mogelijk contact op. We vragen om zoveel mogelijk informatie in te vullen, zodat wij je sneller, maar ook beter van dienst kunnen zijn.

Wil je liever persoonlijk je vraag stellen? Huurteam Eindhoven biedt op vaste momenten* de mogelijkheid om een online consult aan te vragen. Klik hier voor een afspraak in te plannen. Op afspraak is een consult ook mogelijk op ons kantoor aan de Lijsterbesstraat 21H (ingang via de Prunussstraat).

* Omdat (online)consulten op een vaste momenten zijn, is het invullen van een contactformulier aangeraden bij situaties waarbij de tijd dringt.